Uusi Havu

Ainoa täysin relevantti Suomi-joukkue on tätä nykyä Havu.

Havulla oli äärimmäisen hyvä alkuvuosi, jolloin joukkue oli parhaimmillaan HLTV-rankingissa sijalla 14. Tällöin Havu kävi todella lähellä tier 1 -turnauksia, mutta usein bensa loppui juuri sillä viimeisellä hetkellä ja pääsy isoihin turnauksiin jäi yhden otteluvoiton päähän.


Loppuvuodesta Havu ei pystynyt toistamaan alkuvuoden menestystään ja joukkue tuli reilusti alaspäin HLTV-rankingissa. Tästä johtuen joukkue päätyikin muuttamaan kokoonpanoaan ja joukkueen pitkäaikainen sotaratsu Lasse ”Zoree” Uronen sai siirtyä sivuun yhdessä Jemi ”jemi” Mäkisen kanssa.


Viime viikolla kävi ilmi, että juurikin Havusta Enceen siirtynyt Joonas ”doto” Forss siirrettiin Encestä penkille. Olisiko nyt aika palata jälleen Havuun? AWP-pelaajalle olisi myös Havussa käyttöä, sillä Zoreen penkityksen myötä varsinaista AWP:n pelaajaa ei Havulla enää ole. Suomalaisia kokeneita AWP:n pelaajia ei juurikaan ole muita kuin Aleksi ”allu” Jalli. Jallilla on historiaa Havun pelaajien Sami ”xseven” Laasasen sekä Jani ”Aerial” Jussilan kanssa, kun kolmikko pelasi Encessä. Kyseinen lineup päättyi melko draamaiseen eroon, kun kävi ilmi, että Jalli oli ollut ilmeisen huono tiimikaveri Encessä. Näitä ongelmia Jalli on oman kertomansa mukaan työstänyt Encestä lähdettyään.


Joten olisiko mahdollista, että vanhat ongelmat ollaan saatu siirrettyä taka-alalle ja tästä saataisiin vielä relevantti full-suomi lineup kansainvälisiin peleihin? Näillä muutoksilla Havun joukkue olisi:

Jani ”Aerial” Jussila
Sami ”xseveN” Laasanen
Olli ”sLowi” Pitkänen
Joonas ”doto” Forss
Aleksi ”allu” Jalli

Kuvalähde: eurheilu.com

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Samankaltaisia

Suosituimmat