PGL on valittu seuraavien majoreiden järjestäjäksi

Seuraavat majorit pelataan 9.5-22.5 ja turnauksen organisoivaksi tahoksi on valittu toista kertaa putkeen PGL. Majorit pelataan Belgian Antwerpenissä ja tarkoituksena on tuoda turnaus jälleen isolle areenalle yleisön eteen. Playoffit olisi tarkoitus pelata 18 000 katsojan kapasiteetin omaavalla Antwerpenin Sportpaleis areenalla.

Kyseessä on jo 5. peräkkäinen major -turnaus, joka järjestetään Euroopassa, Belgialle majorit ovat ensimmäinen iso CS:GO -turnaus. PGL valittiin turnauksen järjestäjäksi heidän järjestettyään onnistuneesti viimekertaiset Majorit, jotka pelattiin Tukholmassa. Näissä majoreissa myös rikottiin ennätyksiä, sillä parhaimmillaan Natus Vinceren ja G2:n välistä finaalia seurasi 2.75 miljoonaa katsojaa.

Lisätietoa tulevista majoreista voidaan odottaa seuraavien viikkojen aikana. Seuraavat viikot kertovat myös tiedon tulevista RMR -turnauksista, jotka määrittävät majoreille pääsevät joukkueet. HLTV.org uutisoi alkuvuonna, että nämä RMR -turnaukset ovat tarkoitus pelata LAN:ssa ja että ne ovat supistettu kolmelle isolle maantieteelliselle alueelle: Amerikka, EU & CIS sekä Aasia & Oseania.

Kuvalähde: PGL/Twitter

Samankaltaisia

Suosituimmat