Näin tarkistat kuinka paljon rahaa olet käyttänyt CS:GO-skineihin

Jokainen CS:GOn pelaaja on pohtinut mahdollisuudesta tarkistaa, kuinka paljon rahaa on käyttänyt peliin tähän mennessä. Tämä mahdollisuus on olemassa, voit vaivattomasti tarkastaa tarkan summan mitä olet käyttänyt CS:GO skineihin ja muihin esineisiin.

CS:GOn skinit eivät koskaan menetä lopullisesti arvoaan ja ovat aina mahdollista myydä tai vaihtaa joko muihin skineihin tai rahaan. Tämä on mahdollista joko Steamin Kauppapaikan kautta tai kolmannen osapuolen palveluiden kautta, tehden niistä uniikkeja ja kestäviä omalla tavallaan. Lue saadaksesi tietää kuinka paljon olet käyttänyt CS:GO-skineihin kokonaisuudessaan.

Kuinka paljon rahaa olet käyttänyt CS:GO-skineihin?

Helpoin ja yksinkertaisin tapa saada selville se tarkka summa mitä olet käyttänyt CS:GOssa, oli se sitten skineihin, tarroihin, hihamerkkeihin tai operaatiopassiin, on suoraan Steamin kautta. Voit seurata näitä ohjeita saadaksesi tämän tilaston esille.

  • Ensiksi avaa Steam. Kun ikkuna avautuu, mene nimimerkkisi kohdalle.
  • Lista vaihtoehdoista avautuu. Paina Tavaraluetteloa. Tämä avaa kaikki Steam-peleihin liittyvät pelinsisäiset esineesi.
  • Steam-välilehden alla valitse yksi CS:GO-merkeistäsi ja paina ”Näytä merkin edistyminen”-painikkeesta
  • Uusi sivu avautuu näyttäen sinun koko CS:GO-merkkikokoelman. Oikeassa yläkulmassa on kysymys ”Miten ansaitsen korttilöytöjä?” – Paina sitä.
  • Siinä se on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pop-up-ikkuna avautuu ruudullesi ja kertoo kuinka paljon rahaa olet käyttänyt CS:GOssa tähän asti.

Mainittakoon, että mainittu summa voi olla hiukan vääristynyt eikä kerro aivan tarkkaa lukua. Tämä johtuu siitä, että luku sisältää kaikki vaihtokaupat mitä pelaaja on tehnyt tällä tilillään. Eli vaikka tässä voi olla virheitä joissain tapauksissa, se on suorin ja turvallisin tapa selvittää CS:GOssa kulutetun rahan määrää.

On olemassa myös kolmannen osapuolen sivustoja, jotka kertovat CS:GOn tavaraluettelon hintaa, mutta nämä kertovat ainoastaan esineen senhetkisen arvon eivätkä hintaa jolla esine on ostettu.

Samankaltaisia

Suosituimmat