CS:GO Turnausennakko – IEM Fall Europe (29.9 – 10.10)

Turnausennakot tuottaa Pivekunkku.comin voitollinen CSGO Vihjaaja vormulafani. Hänen ja muitten CSGO vihjeitä voit seurata Pivekunkusta. Voit myös vihjata siellä itse, kuun parhaat vihjaajat palkitaan sadoilla euroilla.

Syksyn tullessa kelit viilenee, mutta CS:GO-kiertue sen kun kuumenee. IEM Fall Europe on viimeinen RMR-turnaus ennen kuukauden päästä alkavaa Major-turnausta ja panokset ovat todella kovat. Tässä ennakossa perehdytään turnauksen taustoihin ja tutustutaan turnaukseen osallistuviin joukkueisiin lyhyesti. Ennakon loppuun laitetaan jälleen muutamat perustellut jännitysbetsit.

IEM Fall Europe – mistä on kyse?

IEM Fall Europe on ESL:n järjestämä turnaus, jonka kunniana on samalla toimia maanosien viimeisenä RMR-turnauksena eli Major-turnausta edeltävänä karsintaturnauksena. RMR-pisteitä on jaossa tuhti määrä, joten jokaisella ottelulla ja sijoituksella on korkea merkitys. Kuten nimi kertoo, IEM Fall Europe-turnaukseen osallistuu vain eurooppalaisia joukkueita. Turnaus pelataan aikavälillä 29.9-10.10 Ruotsin Tukholmassa. Formaatti on tällä kertaa hieman suoraviivaisempi kuin tavallisimmissa suurissa turnauksissa. 24 joukkuetta on jaettu neljään kuuden joukkueen alkulohkoon ja jokainen joukkue pelaa oman alkulohkon joukkueita vastaan kertaalleen paras yhdestä- eli Bo1-otteluina. Alkulohkojen kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin, jotka pelataan tyypillisellä single elimination -formaatilla Bo3-otteluina ja finaali pelataan Bo5-otteluna. ESL:n Twitch-kanavalta voi seurata otteluita ilmaiseksi.

Pelipäivitys luo uusia haasteita ja mahdollisuuksia

Juuri IEM Fall Europe -turnauksen alla pelikehittäjä Valve julkaisi uuden pelipäivityksen CS:GO-peliin, joka on ensimmäistä kertaa käytössä kilpailullisissa peleissä tässä turnauksessa. Tärkeimpiin muutoksiin kuului muun muassa muutamat asepäivitykset, karttapäivitykset sekä uusi ominaisuus pudottaa kranaatteja myöhempään käyttöön. Erityisesti viimeisimpänä mainittu ominaisuus on sellainen muutos, joka voi parhaimmillaan (tai pahimmallaan) luoda käänteitä pelin kulkuun. Etukäteen on hyvin vaikeaa ennakoida näiden muutosten vaikutusta ja on mahdollista, että voimasuhteissa ei muutosta tapahdu, mutta toisaalta se antaa joukkueille mahdollisuuden kokeilla uusia strategioita. Joka tapauksessa pelipäivitys pakottaa joukkueet olemaan ajan tasalla.

Paluu LAN-ympäristöön (taas)

IEM Fall Europe -turnaus pelataan Ruotsin Tukholmassa saman katon alla LAN-ympäristössä studio-olosuhteissa. Areenoille ei ole vielä asiaa, mutta joka tapauksessa pelaajat pääsevät pelaamaan samassa miljöössä ja se on ainoa RMR-turnaus, joka pelataan LAN-ympäristössä. Joukkueiden välisissä voimasuhteissa voi tapahtua muutoksia, sillä eri pelaajat ja joukkueet pelaavat paremmin tai huonommin silloin, kun pelit siirtyvät pois kotiolosuhteista tai joukkueen oman toimiston mukavuuksista. Suurin osa turnaukseen osallistuvista joukkueista sai jo esimakua paluusta tulevaisuuteen heinäkuussa pelatussa IEM Cologne -turnauksessa, mutta joillekin joukkueille tämä on ensimmäinen LAN-turnaus pitkään aikaan. 

Lohko- ja joukkue-esittelyt

Lohko A

BIG (maailmanranking #13) palasi pari kuukautta sitten takaisin täysin saksankieliseen kokoonpanoon, kun joukkue heitti hyvästit turkkilaispelaaja XANTARES:ille ja toi kokoonpanoon tanskalaispelaaja gade:n, joka osaa saksaa puhua. Toistaiseksi BIG ei ole saanut uudesta kokoonpanostaan parasta suorituskykyä irti, mutta mistään laskusuhdanteestakaan ei voida joukkueen osalta puhua. RMR-pisteiden osalta BIG on kohtuullisen hyvissä asemissa, joten pahimman painekattilan joukkue välttänee tässä turnauksessa.

G2 (#3) on turnauksen korkeimmin sijoitettu joukkue, mutta viime aikojen otteet eivät herätä luottamusta tiimin menestysmahdollisuuksiin. Kesätauon jälkeen G2 on kahdessa osallistumassaan turnauksessa jäänyt alkusarjaan tähtipelaaja NiKo:n parhaista pyristelyistä huolimatta. Jotain on pielessä, mutta kenties joukkueen onneksi pelit LAN-ympäristössä voivat korjata joukkueen tuloskunnon. 

mousesports (#15) on menestyksekkään kesäsesongin jälkeen ollut pienessä suvantovaiheessa. Menestys on karttanut edellisen RMR-turnauksen voittanutta joukkuetta syyskauden turnauksissa ja vaikka suurimmilta pettymyksiltä on vältetty, mousesports ei ole kuntohuippuaan vähään aikaan saavuttanut. Potentiaalia löytyy yllin kyllin, mutta mahtaako joukkueelta löytyä keinot turnausvoitosta haastamiseen?

FunPlus Phoenix (#33) on mielenkiintoinen joukkue. FPX kuuluu pelaajamateriaalinsa puolesta kansainvälisen tason turnauksiin, mutta syystä tai toisesta joukkue ei ole saanut kutsuja näihin turnauksiin. Osittain tämän vuoksi FPX:n maailmanranking on näin alhainen, mutta toisaalta viime aikojen tulokset eivät ole kovin mairittelevia. Silti joukkue on tämän lohkon musta hevonen ja se voi aiheuttaa vaikeuksia ennakkoon kovemmille jengeille.

Copenhagen Flames (#24) on tyypillinen online-turnauksia kierrellyt joukkue, jonka tulokset ovat viime aikoina kohtalaisen lupaavia. Tanskalainen joukkue ei ole päässyt vielä kokeilemaan onneaan isoissa turnauksissa, joten Copenhagen Flamesilla on vielä näytettävä osaaminen tällä tasolla ennen henkseleiden paukuttamista, mutta teoriassa joukkue voi ehkä tässä turnauksessa muutaman yllätyksen aiheuttaa. 

AURA (#72) on tämän turnauksen ehdottomasti tuntemattomin nimi. Ruotsalainen joukkue eteni IEM Fall -turnaukseen avoimista karsinnoista, mitä voidaan pitää isona sulkana AURA:n hattuun, sillä joukkueen piti päihittää muutamia paikkansa vakiinnuttaneita alemman tason joukkueita matkallaan kohti tätä turnausta. Tästä huolimatta on päivänselvää, että joukkue on suuri altavastaaja ja yhdenkin voiton saavuttaminen olisi lottovoitto.

Lohko B

Heroic (#5) nousi online-aikakaudella kansainväliseen eliittiin eikä se ole sieltä sen jälkeen poistunut. Muutamissa draamatilanteissa viime aikoina pyörinyt joukkue omaa erittäin taitavan kokoonpanon ja sen aggressiivinen pelityyli on tuonut tulosta useaan otteeseen. Vaikka LAN-peleissä joukkueen suorituskykyä ei ole vielä kunnolla mitattu, Heroic lähtee tähän turnaukseen potentiaalisena voittajasuosikkina.

Astralis (#8) on uudessa tilanteessa ennen Major-turnausta, sillä sen valtakausi on kauan sitten päättynyt ja sitä ei voida nykyään pitää suurimpana ennakkosuosikkina. Lisäksi joukkueessa vallinnut kokoonpanoruletti on luonut epävarmuutta viime aikoina, vaikka tulosten osalta vire on ollut tyydyttävä. Pieni vaara Major-turnauksesta karsiutumiselle on olemassa, mutta eiköhän Astraliksen meno riitä tässä turnauksessa pudotuspeleihin asti.

Complexity (#16) teki hiljattain useita muutoksia kokoonpanoonsa ja se on pelannut muutamilla eri kokoonpanoilla muutamassa edellisessä turnauksessa. Veteraanipelaaja coldzera tuo ainakin roiman määrän kokemusta ja pelillisiä ideoita joukkueeseen. Complexityn on käytännössä pakko onnistua tässä turnauksessa, sillä nykyisellä sijoituksellaan joukkue olisi karsiutumassa Major-turnauksesta, mikä olisi iso kolaus suurella rahalla operoivalle organisaatiolle.

Sinners (#22) on tsekkiläinen joukkue, joka on pelannut tänä vuonna lukuisia online-turnauksia ja myös kerryttänyt jonkin verran menestystä itselleen. Rankingissa on tapahtunut tasaista nousua ja pääsipä Sinners kertaalleen testaamaan tasonsa kansainvälisellä tasolla, mutta joukkueen taso ei vielä ESL Pro League -turnauksessa riittänyt haastamaan Euroopan laatujoukkueita. Sinners voi kuitenkin altavastaajan asemastaan lyödä kapuloita rattaisiin eikä muutama voittokaan ole kaukana todellisuudesta.

Endpoint (#26) on yksi harvoista vahvasti brittiläispelaajista koostuvia joukkueita, jotka ovat ajoittain päässeet maistamaan menestystä online-turnauksissa. Kokoonpanomuutoksista huolimatta Endpoint on jämähtänyt pitkäksi aikaa nykyiselle tasolleen. Yksittäisissä otteluissa joukkue voi tässä turnauksessa yllättää, mutta pudotuspeleihin sillä tuskin on asiaa.

Movistar Riders (#45) palasi hetki sitten täysin espanjalaiseen kokoonpanoon. Kokeilu on toistaiseksi tuonut vaihtelevaa menestystä alemman tason online-turnauksissa, mutta kansainvälinen taso tulee muutamille joukkueen pelaajille uutena kokemuksena ja siksi Movistar Riders jäänee lohkossaan pahnan pohjimmaiseksi.

Lohko C

Vitality (#4) on ollut yksi syyskauden suurimmista nousijoista. Vielä alkuvuodesta ja kesän aikana tuloskuntonsa kanssa tuskaillut ranskalaisjoukkue löysi kesätauon jälkeen uuden vaihteen pelissään ja vire on sen jälkeen pysynyt mainiona. Tämän vuoksi Vitality lähtee yhtenä potentiaalisena voittajasuosikkina tähän turnaukseen ja ainakin pudotuspeleihin pääsy pitäisi olla saletti.

OG (#9) lähtee yhteen vuoden tärkeimmistä turnauksista hieman arvoituksellisessa vireessä. Joukkueen tulokset nimittäin tuppaavat ailahtelemaan turnauksesta toiseen. Parhaimmillaan OG pystyy voittamaan käytännössä kenet tahansa, mutta kolikon kääntöpuolella joukkue voi yllättäen hävitä heikommille joukkueille. Painetila voi olla joukkueen osalta tässä turnauksessa korkea, sillä OG tarvitsee mahdollisimman paljon RMR-pisteitä päästäkseen mukaan Major-turnaukseen.

Sprout (#36) oli vielä alkuvuodesta mukavasti menestyvä joukkue, mutta vuoden kuluessa ja kokoonpanojen vaihtuessa Sproutin meno on hieman hyytynyt ja paras menestys on jäänyt saavuttamatta. Nykytilanteessaan joukkueelta ei voida suuria yllätyksiä odottaa ja yksittäisissä otteluissa Sproutin pitää onnistua hyvin voittojen kerryttämiseksi.

Dignitas (#31) on ollut jo varsin pitkään projekti, joka on jämähtänyt nykytasolleen nimekkäistä pelaajistaan huolimatta. Viime aikoina on hienoista tasonnostoa ollut havaittavissa, mutta edelleen kansainvälisellä tasolla pärjääminen lienee liian kova haaste. Toisaalta joukkueessa on kokeneita pelaajia, jotka voivat omalla esimerkillään nostaa joukkueen uudelle tasolle LAN-peleissä, joten mielenkiinnolla odotetaan Dignitasin esiintymistä.

ENCE (#18) on nykyisellä kokoonpanollaan noussut varteenotettavaksi haastajajoukkueeksi jopa kansainvälisen tason turnauksissa. Joukkueen taso toki heittelee edelleen turnauksesta toiseen, mutta yleisellä tasolla ENCE on pelannut sitä paremmin, mitä korkeamman tason vastustajista on kyse. Suomalaisorganisaatio ei välttämättä Majoreille tänä vuonna pääse, mutta tässä lohkossa ENCE tulee varmasti otteluita voittamaan ja kenties jopa haastamaan pudotuspelipaikoista.

MAD Lions (#39) eteni IEM Fall -turnaukseen avoimista karsinnoista ja joukkueen nykyinen projekti onkin saanut hienoista myötätuulta alleen viime aikoina, vaikka tietenkään isoja kaloja joukkue ei ole vielä päässyt haastamaan. MAD Lions on varmasti taisteluvalmis joukkue, mutta taso ei välttämättä riitä kuin yksittäisissä otteluissa pärjäämiseen. 

Lohko D

FaZe (#6) on varmasti yksi tämän turnauksen seuratuimmista joukkueista. Kokeneesta kokoonpanostaan ja suuresta kannattajaryhmästään tunnettu FaZe on nimittäin tällä hetkellä tilanteessa, jossa sen on yksinkertaisesti pakko menestyä tässä turnauksessa tai Major-turnaus jää vain haaveeksi. Nykyinen FaZe on nimenomaan rakennettu LAN-turnauksia varten, joten nyt on joukkueen aika suorittaa tai jäädä nuolemaan näppejään. 

NiP (#10) pääsee IEM Fall -turnaukseen kohtalaisen hyvässä tilanteessa. Kotiturnaustaan pelaamaan tullut joukkue on saanut kokoonpano-ongelmansa päätökseen ja viime aikoina vire on ollut paranemaan päin. NiP haluaa varmasti tässä turnauksessa tehdä parhaansa, jotta kuukauden päästä joukkue pääsisi kotiyleisön eteen pelaamaan, joten joukkueen voisi olettaa esittävän hyviä otteita myös tässä turnauksessa.

fnatic (#21) muutti kesätauon aikana kansainväliseen kokoonpanoon ja tulokset ovat olleet sen jälkeen odotetun vaihtelevia. Projektin hedelmät korjataan vasta tulevaisuudessa, mutta tähän asti fnatic on muutamaan otteeseen pystynyt väläyttelemään potentiaaliaan. Joukkueen ruotsalaispelaajille tämä turnaus on varmasti todella tärkeä, sillä fnatic olisi nykyisellä sijoituksellaan karsiutumassa Major-turnauksesta ja sen estääkseen joukkue tehnee kaikkensa pelatakseen vuoden parhaan turnauksensa.

SKADE (#20) edustaa Bulgarian parhaimmistoa ja joukkue on itse asiassa pärjännyt varsin mallikkaasti läpi vuoden monissa eri online-turnauksissa. Kysymys toki kuuluu, miten joukkueen taso riittää kansainvälisen tason joukkueita vastaan ja tähän kysymykseen ei vastausta ole tiedossa ennen tätä turnausta. SKADE on kuitenkin yllätysvalmis joukkue, jota lohkon muiden joukkueiden tulee kunnioittaa.

Fiend (#30) on toinen bulgarialainen joukkue, joka on kaiken lisäksi jotakuinkin samantasoinen joukkue kuin yllä mainittu SKADE. Fiend on yhtä lailla sellainen joukkue, joka pystynee yksittäisissä matseissa laittamaan ennakkoon kovemmat joukkueet tiukoille, mutta realiteetit taitavat kuitenkin pitkässä juoksussa estää joukkuetta menestymään tässä turnauksessa.

DBL Poney (#29) on vaeltanut tutkan alla jonkun aikaa ja pelannut yksittäisissä online-turnauksissa viime aikoina. Ranskalaisjoukkue ei ehkä omaa enää samanlaista iskukykyä kuin parhaimpina aikoinaan, mutta myös DBL Poneylla riittää tässä lohkossa potentiaalia yksittäisissä otteluissa pärjäämiseen. 

Turnausvedot testiin!

Allaolevat kohteet löytyvät bet365:n ja Pinnaclen vedonlyöntisivustoilta (kertoimet voivat muuttua julkaisuhetkestä).

To Reach The Final

NiP | 6.14 (Pinnacle)

IEM Fall Europe -turnauksessa ollaan tilanteessa, jossa yhtä selkeää ennakkosuosikkia ei ole. Tänä vuonna kansainvälisiä turnauksia ovat hallinneet Natus Vincere ja Gambit, jotka ovat molemmat CIS-alueen joukkueita. Siksi tämän turnaus on todella avoin ja realistisia voittajaehdokkaita on noin 8 kappaletta. 

Yksi näistä potentiaalisista menestyjäjoukkueista on ruotsalainen NiP. Joukkue pääsee pelaamaan IEM Fall -turnausta omassa kotimaassaan, mikä edesauttaa LAN-ympäristössä pärjäämiseen sekä matkustamisen välttämistä. Eurooppalaiset joukkueet ovat lähes jokainen kärsineet jonkinasteisesta pelin ailahtelusta viime aikoina eikä NiP:kään ole tältä välttynyt, mutta isossa kuvassa joukkue on ollut lievässä nousujohdanteessa viime aikoina, mikä voi näkyä hyvinä tuloksina myös tässä turnauksessa.

Alkulohkossa NiP:n kovimmat haastajat ovat FaZe ja fnatic, mutta kaikki lohkon joukkueet ovat voitettavissa ja pudotuspeleihin eteneminen luulisi onnistuvan joukkueelta. Itse pudotuspeleissä mitä vain voi tapahtua ja kahdella voitolla finaalipaikka irtoaisi. Näillä kertoimilla on mielestäni kohtuullista kokeilla sitä, että NiP onnistuu vähintään finaaliin asti yltämään.

Player Specials

Highest ADR

frozen (vs Twistzz) | 1.87 (Pinnacle)

Tässä kohteessa vastakkain ovat mousesports-pelaaja frozen ja FaZe-pelaaja Twistzz. Kyseessä on kaksi mekaanisesti erittäin lahjakasta riflepelaajaa, jotka ovat joukkueissaan isossa roolissa. frozen on yksi mousesports-kokoonpanon aggressiivisempia pelaajia ja aiheuttaa usein paljon vahinkoa vastustajilleen. Twistzz on puolestaan hieman passiivisempi pelaaja FaZe:n ryhmittymässä, joka ajoittain ajautuu clutch-tilanteisiin.

ADR-tilasto seurataan pelaajan aiheuttamaa vahinkoa vastustajiin. Tilasto suosii usein juuri sellaisia pelaajia, jotka eivät pelkää tehdä aktiivisia peliliikkeitä ja löytävät hyvällä prosentilla vastustajat kierros toisensa jälkeen. Juuri ADR-tilastossa frozen on hieman Twistzziä edellä. Edellisenä kolmena kuukautena frozenin ADR-tilasto näyttää lukemaa 81.7, kun Twistzzin vastaava lukema on 75.0. Sama trendi on nähtävissä pidemmällä ajanjaksolla, joten kummankin pelaajan pelatessa omalla tasollaan frozen on tässä kohteessa vahvoilla.

Highest ADR

broky (vs mantuu) | 2.00 (bet365)

Tässä kohteessa vastakkain ovat FaZe-pelaaja broky ja OG-pelaaja mantuu. Molemmat pelaajat ovat joukkueissaan AWP-tarkkuuskivääripelaajia, joten roolin suhteen eroa ei synny. broky ja mantuu ovat myös molemmat ehdottomasti taitavia pelaajia, mutta kumpikin sortuu välillä ailahteleviin otteisiin.

Viime aikoina broky on kuitenkin pelannut aavistuksen paremmin ja tasaisemmin kuin mantuu. Lisäksi broky:n pelityyli on nykyään askeleen aggressiivisempi kuin mantuu:lla, mikä on johtanut parempiin ADR-lukemiin. Tilastollisesti ADR-lukema broky:n osalta viimeiseltä kolmelta kuukaudelta on 74.9. Samalta ajanjaksolta mantuu:n ADR-tilasto on lukemissa 68.2. Ero kaventuu jonkun verran pidempää ajanjaksoa tutkiessa, mikä kertoo juuri siitä, että broky:n nykyvire on mantuu:ta parempi ja siksi on mielestäni kummallista, että broky:a pidetään tässä kohteessa lievänä altavastaajana.

Highest ADR

NiKo (vs ropz) | 1.78 (Pinnacle)

Tässä kohteessa vastakkain ovat G2-pelaaja NiKo ja mousesports-pelaaja ropz. Nämä pelaajat ovat joukkueissaan ehdottomia tähtipelaajia ja ovat riflepelaajan rooleissaan maailman eliittiä. NiKo kuuluu mielestäni tällä hetkellä maailman viiden parhaan pelaajan joukkoon ja ropz on niin ikään erittäin tasaisen laadukas pelaaja.

Aivan täsmälleen samoissa rooleissa NiKo ja ropz eivät pelaa. NiKo:lla on yleensä joukkueessaan parhaimmat roolit, joista hän pääsee vahinkoa aiheuttamaan. ropz puolestaan pelaa enemmän passiivisemmalla pelityylillä ja joskus hänen vaikutus joukkueensa peliin ei ole yhtä suuri kuin NiKo:lla. Lisäksi NiKo on aivan viime aikoina laittanut kovan vaihteen silmään ja kantanut joukkuettaan hurjalla tavalla. ADR-tilastossa ei ole yllätys, että NiKo on ropz:ia edellä. Kolmelta edelliseltä kuukaudelta NiKo:n ADR-lukema on huikea 88.7 ja ropz:in vastaava tilasto on lukemissa 81.5. Yksittäisissä turnauksissa tilanne voi olla joskus toinen, mutta selvä trendi on olemassa NiKo:n eduksi. NiKo on tässä tilastossa kohtalaisen selkeä ennakkosuosikki viemään tämän kohteen nimiinsä. 

Highest ADR

poizon (vs syrsoN) | 1.87 (Pinnacle)

Tässä kohteessa vastakkain ovat Complexity-pelaaja poizon ja BIG-pelaaja syrsoN. Sekä poizon että syrsoN ovat AWP-tarkkuuskivääripelaajia joukkueissaan. Kummallakin pelaajalla on korkea taitopotentiaali ja mekaaninen taito, mutta joskus molemmilla pelaajalla on tapana jäädä taustarooliin.

Näiden kahden pelaajan erona on kuitenkin se, kuinka paljon he nojaavat AWP-kivääriinsä. syrsoN on tunnetusti pelaaja, joka nojaa erittäin vahvasti kyseiseen tarkkuuskivääriin ja hänen vaikutus jää usein sitä vähäisemmäksi mitä vähemmän hän saa AWP-kivääriä käyttää. poizon puolestaan on etenkin viime aikoina pelannut aggressiivisena entry-pelaajana rynnäkkökivääreillä ja myös osoittanut hallitsevan riflepelaajan roolin tarpeen vaatiessa. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että poizon on ADR-tilastossa syrsoN:ia edellä ja on ennakkosuosikki tähän kohteeseen. 73.9 on poizonin ADR-lukema viimeiseltä kolmelta kuukaudelta ja samalta ajanjaksolta syrsoN:in tilasto on lukemissa 68.0.

Highest ADR

device (vs cadiaN) | 1.72 (bet365)

Tässä kohteessa vastakkain ovat NiP-pelaaja device ja Heroic-pelaaja cadiaN. Myös tässä vastakkainasettelussa on kaksi AWP-pelaajaa. device on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä pelaajista, kun taas cadiaN:in nousutarina maailman huipulle on ollut hieno. Ainoa ero roolillisesti pelaajien välillä on se, että cadiaN on joukkueessaan myös pelin sisäinen johtaja eli IGL-pelaaja.

device on näistä kahdesta pelaajasta yksinkertaisesti parempi ja tasaisemmin suorittava pelaaja. cadiaN on parhaimmillaan mahtava pelaaja, mutta hänen peli ailahtelee enemmän. Myös pieni ero tulee siinä, että device saa joukkueessaan enemmän vapauksia kuin joukkueen peliä johtava cadiaN. ADR-tilastossa device on kolmelta viime kuukaudelta lukemissa 76.2 ja cadiaN:in vastaava tilasto on lukemissa 69.0. On siis varsin selvää, että device on tämän tilaston suhteen selvä suosikki.

Samankaltaisia

Suosituimmat