HLTV rankingit 7.6. – AleksiB:n OG huimassa vireessä

Suomalaisten menestys

Taas se aika viikosta, kun HLTV.org rankingit päivittyvät. AleksiB:n luotsaamaa OG:ta lukuun ottamatta suomalaisten kannalta tilanne näyttää verrattain heikolta. HAVU, ENCE ja FunPlus Phoenix ovat top 20 kieppeillä. OG on puolestaan noussut sijalle 16 (262 pistettä)

Heikoimmalla sijoituksella tällä hetkellä painelee ENCE sijoituksella 28 (97 pistettä). Aleksi ”Allu” Jallin penkityksen jälkeen ENCE:llä on alkanut kulkea pelit verrattain paremmin, mutta painii edelleen pienemmissä turnauksissa, joten pisteitäkään HLTV:n rankingeihin ei hirveämmin heru.

Seuraava suomalaisedustus rankingeista löytyy sijalta 22. Sijaa pitää tällä hetkellä HAVU (138 pistettä). HAVU on alkanut hiljalleen hiipua kesää kohti ja lasissa alkaa näkyä jo alkuvuoden kova turnaus- ja pelitahti. Joukkueella riittäisi paukut varmasti lähemmäks top 15, mutta katsotaan mitä syyskausi tuo tullessaan. Viimeisimpänä pettymyksenä HAVU karsiutui pois Flashpoint 3 karsinnoista.

Jesse ”Zehn” Linjalan FunPlus Phoenix on on näyttänyt tuloksia vaihtelevalla menestyksellä. Joukkue pystyy parhaimmillaan haastamaan maailman kärkijoukkueita, mutta ei ole onnistunut näyttämään tuloksia tasaisella syötöllä. Viimeisimpiä muutoksia joukkue koki, kun sopimusneuvottelut Chris ”Chrisj” de jongin eivät menneet nappiin kanssa ja joutuivat kiinnittämään Luka ”Emi” Vuković:in.

Parhaimmalla sijoituksella suomalaisedustuksesta HLTV rankingeissa paahtaa OG. Viime päivien tulokset ovat olleet vakuuttavia ja tulihan sielä myös ensimmäinen turnausvoittokin Spring Sweet Spring turnauksessa BIG:iä vastaan. AleksiB ja toverit ovat näyttäneet myös vakuuttavaa otetta tällä hetkellä meneillään olevassa IEM Summer -turnauksessa, kun varmisti tiensä semifinaaleihin. Finaalit pelataan tulevana viikonloppuna 11.-13.6.

Suomalaisten muutokset:

16. OG (AleksiB) +4

18. FunPlus Phoenix (Zehn) -1

22. HAVU (Aerial, xseven, ZOREE, Slowi, jemi) -1

28. ENCE (Doto) +4

HLTV-ranking top 10 näyttää tällä hetkellä tältä:

  1. Gambit (973 pistettä)
  2. Natus Vincere (785 pistettä)
  3. Heroic (766 pistettä)
  4. G2 (660 pistettä)
  5. Astralis (522 pistettä)
  6. Mousesports (496 pistettä)
  7. BIG (482 pistettä)
  8. Virtus.pro (452 pistettä)
  9. FURIA (422 pistettä)
  10. Ninjas in Pyjamas (374 pistettä)

Lähde: HLTV.org

(Artikkelikuvan lähde: HLTV.org)

Samankaltaisia

Suosituimmat