Eri tapoja myydä skinejä

Tämä artikkeli käsittelee mielestämme parhaita tapoja myydä skinejä. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta viime kädessä hyödyllisin riippuu siitä, kuinka paljon aikaa ja tietoa sinulla on ja mikä on lopullinen tavoitteesi. Haluatko esimerkiksi kasvattaa invetorysi arvoa vai vaihtaa skinit oikeaksi rahaksi. Tutustu eri tapoihin alta

Steamin oma marketti (Steam market)

Steam-yhteisön markkinapaikka on se virallinen markkinapaikka, joten voisi olettaa, että se on paras sivusto myydä CSGO skinejä. Houkottelevaa Steamin omassa markkinapaikassa on se, että siellä on korkeat hinnat ja suuri määrä tarjouksia samalle tuotteelle. Se on myös yksi turvallisimmista paikoista myydä CSGO skinisi. Kyseisellä tavalla et kuitenkaan saa oikeaa rahaa, koska saadut rahat jäävät vain Steam-lompakkoon, joita voit sitten käyttää vaikka uusien pelien ostamiseen tai csgo casejen availuun.

Kotimaiset myyntisivustot

Vuonna 2021 perustettu suomalainen sivusto CSKeisari (aiemmin tunnettu CSGOKeisari:na) on suomalaisten suosikki alusta skinien vaihtamiseen oikeaksi rahaksi. Sivusto toimii kätevästi asiakaspalvelijoiden toimesta ja skinien myynti tätä kautta onnistuu monesti vain muutamassa minuutissa. Hinnasto sivustolla on selkeästi korkein verrattuna ulkomaalaisiin massamyyntisivustoihin eikä sivustolla ole piiloitettuja lisäkuluja. CSKeisarissa voit myydä CS:GO skinisi nopeasti ja turvallisesti yllättävän reiluun hintaan. Lisäpisteitä sivulle antaa sen kotimaisuus. Sivustolle pääset vierailemaan tästä linkistä.

CSGO Skinien Myynti

Kahdenkeskinen kaupankäynti

Suosittu keino on löytää joku joka on kiinnostunut tekemään kauppaa kanssasi. Esimerkiksi CSGO redditit, Discord-serverit, foorumit ja tienkin meidän oma CSGO Finland -yhteisö. Tälläisessä kaupantekotilanteessa kummankin on helppo sopia omista ehdoista, jotta kummatkin osapuolet ovat tyytyväisiä.

Internetissä on monia sivustoja, foorumeita ja steam-ryhmiä joihin voit laittaa ilmoituksia. Tällä tyylillä myynti voi olla aikaanvievää ja usein rahat pysyvät edelleen Steam-lompakossa. Steam osaa myös verottaa, Steam vaihdosta ostajalle tulee yhteensä 15% lisäkuluja. Se on merkittävä prosentti jos haluaa tehdä tuottoa.

Kaupankäynnissä on myös paljon huijareita. Vaikka Steam onkin kaupankäyntialustana hyvin tarkka, he asettavat trade holdeja hyvin herkästi, jos näkevät jotain epäilyttävää. Siltikään huijauksista ei ole päästy eroon. Paras neuvo on tupla-tripla tarkistaa jokainen siirto mitä aiot tehdä ja pyrkiä ottamaan selvää myös kauppakumppanistasi.

Skinitreidaussivustot ovat erittäin suosittuja

Jos haluat käydä kauppaa samanlailla kun Steamin omassa kauppapaikassa, mutta haluat vastineeksi oikeaa rahaa, niin on sinun on käytävä kauppaa siihen tarkoitetussa kauppa paikassa. Kyseiset sivustot toimivat Steamin lailla, mutta niitten kanssa saa olla huolellisempi. Näillä kauppapaikoilla hinnat ovat alhaisemmat, jolloin ostajia skineillesi löytyy helpommin ja mikä parasta, pääset nauttimaan oikeasta rahasta.

Haittapuolena voidaan pitää että nämä skinitreidaussivustot ovat alttiita hintojen laskemiselle ja spekulaatioille. Myyjän kannattaa olla tietoinen tämänhetkisestä markkinatilanteesta

Massamyyntisivuston helppous viehättää

Helpoin tapa vaihtaa skinit rahaksi on massamyyntisivustot. Voit saada kaikista skineistäsi oikeaa rahaa minuuteissa. Massamyynnissä hinnat ovat tietenkin jossain määrin halvemmat, mutta sen helppous on usein ratkaiseva tekijä, miten saat csgo skinisi helposti rahaksi.

Samankaltaisia

Suosituimmat