ENCEn ja OG:n major-unelma elää yhä – näillä tuloksilla suomalaiset ovat jatkossa

Tukholman majoreiden karsintaturnaus IEM Fall on parhaillaan menossa vielä eurooppalaisten tiimien osalta. Sekä Joonas ”doto” Forssin edustama ENCE että Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG ovat mukana taistelemassa major-paikoista.

Seuraavaksi ENCE pelaa perjantaina klo 21.15 turnauksen pudotuspeleissä G2 Esportsia vastaan. Mikäli ENCE voittaa, joukkue lunastaa varman paikan majoreille.

ENCEllä on myös mahdollisuus jos joukkue sijoittuu seitsemänneksi ja lisäksi Copenhagen Flames, Fiend tai Movistar Riders jää viimeiselle sijalle, OG jää korkeintaan 10. sijalle tai BIG jää 12. sijalle.

Jos ENCE sijoittuu kahdeksanneksi, tulee FaZen sijoittua korkeintaan 10. sijalle, OG:n korkeintaan 11. sijalle tai BIG:n 12. sijalle.

OG yhä mukana pelissä

OG taas putosi eilen illalla sijoitusotteluihin, joissa kisataan turnauksen 9.–12.-sijoista. OG:n seuraava ottelu pelataan tiistaina klo 18 FaZea vastaan. Joukkueen tulee voittaa tiensä yhdeksänneksi, jotta major-paikka on varma. Muilla sijoituksilla vaikuttavat toisten joukkueidenkin sijat.

Jos OG sijoittuu kymmenenneksi, tulee myös Copenhagen Flamesin, ENCEn, Fiendin tai Movistar Ridersin olla kahdeksas tai BIG:n 12. sijalla, jotta major-paikka varmistuu. Paikka on myös mahdollinen jos Heroic on loppusijoituksissa yhdeksäs, FaZe kymmenes, OG 11. sijalla ja BIG 12. sijalla.

Enää kuusi paikkaa jäljellä

Euroopan joukkueista major-paikan ovat jo saaneet Team Vitality, Astralis, Heroic, G2 Esports ja Ninjas in Pyjamas. Yhteensä jaossa on 11 paikkaa, joten kaksi enää jäljellä pelaavista joukkueista eivät pääse major-turnaukseen. Huonolla tuurilla ENCE ja OG voivat molemmat jäädä ulos.

Suomalaisista Jesse ”zehN” Linjalan edustama FPX putosi aiemmin kokonaan pelistä, eikä voi enää saavuttaa major-paikkaa.

Kuvalähde: OG

Samankaltaisia

Suosituimmat