Suosituimmat CS:GO tähtäimet (crosshairs) 2021

Tähtäin on tärkeä työkalu CS:GOssa, joka auttaa pelaajaa parantamaan tähtäämistään ja varmistamaan tappoja. Vaikka ei ole yksittäistä tähtäintä, joka saa sinut pelaamaan paremmin, on tiettyjä tähtäimien ominaisuuksia, joita pelaajat käyttävät saadakseen tehokkaan tähtäimen. Huolimatta siitä, että tähtäämisen parantaminen ja reaktioaika pohjautuvat harjoitteluun ja mekaaniseen taitoon, täydellinen tähtäin on välttämättömyys sillä se parantaa pelaajan ampumista. Loppupeleissä tähtäimen valitseminen on kuitenkin kiinni henkilökohtaisesta mieltymyksestä ja pelityylistä sillä ei ole yksittäisiä asetuksia, joita kaikki CS:GO-pelaajat käyttävät.

Kuitenkin on olemassa suosittuja tähtäimen asetuksia, joita pelaajat sattuvat käyttää tai oppivat käyttämään. Tässä ovat suosituimmat tähtäimet CS:GOssa dathostin mukaan.

Suosituimmat CS:GO tähtäimet

Dathostin tutkimuksissa on analysoitu yli miljoona käyttäjien luomaa tähtäintä, jotka on luotu heidän tähtäintyökalullaan. Näin he ovat voineet saada tietoa viidestä suosituimmasta tähtäimestä, joita CS:GO-pelaajat käyttävät.

Yllä olevasta kuvasta näemme, että suosituimman tähtäimen koko on ’2’ ja väli ’0’. Tyyli ’4’ vaikuttaa olevan vakio kaikissa tähtäimissä ’1’ paksuuden kanssa.

Mikään yllä mainituista tähtäimistä ei ollut pisteen muotoinen ja suurimmassa osassa ei ole minkäänlaista ääriviivaa. Vihreä väri vaikutti olevan suosituin ja vaikka kaikki tähtäimet näyttivät erilaiselta, oli niissä samoja asetuksia, jotka tekivät niistä päteviä työkaluja tähtäämisen parantamiseen.

Myöhempi data tietyistä tähtäimen ominaisuuksista antaa selkeämmän kuvan pelaajien asetuksista. Vihreää väriä käyttävät yli puolet pelaajakunnasta. Seuraavina järjestyksessä ovat vaaleansininen, punainen, valkoinen, keltainen, vaaleanpunainen ja sininen.

Tämä antaa meille hyvän kuvan siitä mitä CS:GO-pelaaja haluaa saavuttaa tähtäimellään. Vaikka pistetähtäimestä puhutaan paljon, sitä ei suosi moni pelaaja sillä se ei ole tehokas sarjalla ampumisessa. Ääriviivatkaan ei ole suosittuja enemmistön käytössä, jotka haluavat pitää tähtäimen minimaalisena ja tarpeeksi ohuena että se auttaa tähtäämään olematta tiellä.

Seuraavan kerran kun haluat muuttaa omaa tähtäintäsi CS:GOssa, katso tämä opas, kun mietit tähtäimen tarkempia asetuksia. Se auttaa sinua saamaan täydellisen ja tasapainotetun tähtäimen joka tilanteeseen.

Samankaltaisia

Suosituimmat