CS-skenessä kuohuu – tässä lista mahdollisista pelaajasiirroista

Majoreiden jälkeen koko Counter-Strike-skeneä on ravistellut erilaiset pelaajasiirrot. Majorit olivat monille joukkueille näytön paikka. Kun tavoitteisiin ei ylletty, on aika tehdä muutoksia kokoonpanoihin.

Euroopasta uusimpina tietoina tanskalainen Patrick ”⁠es3tag⁠” Hansen olisi liittymässä NIP:n jengiin sekä entinen Astraliksen kolmikko Peter ”⁠dupreeh⁠” Rasmussen, Emil ”⁠Magisk⁠” Reif ja Danny ”⁠zonic⁠” Sørensen Vitalityyn.

Myös G2:n valmentaja Damien ”⁠maLeK⁠” Marcel on lähtenyt etsimään uusia mahdollisuuksia. Marcelin tilalle on huhuttu FPX:ää valmentanutta Luka ”⁠emi⁠” Vukovićia, joka on ennenkin luotsannut NiKoa, huNteria ja nexaa. 

Valtameren toisella puolen Evil Geniuses on tehnyt radikaaleja muutoksia: Peter ”⁠stanislaw⁠” Jarguz, Owen ”⁠oBo⁠” Schlatter ja Michał ”⁠MICHU⁠” Müller ovat lähteneet joukkueesta. Sen lisäksi on huhuttu, että Gabriel ”FalleN” Toledo ja Marcelo ”coldzera” David olisivat muodostamassa tiimiä Fernando ”fer” Alvarengan ja Lincoln ”fnx” Laun kanssa.

Suomalaisista pelaajista vaihtopenkillä istuvat tällä hetkellä Aleksi ”⁠allu⁠” Jalli ja Jesse ”⁠zehN⁠” Linjala, jonka entinen joukkue FPX lopettaa toimintansa.

Rosterimuutokset eivät varmasti ole vielä tässä. Majorien jälkeinen pakansekoittelu tulee jatkumaan vielä pitkään.

Kuvalähde: Joao Ferreira / PGL

Samankaltaisia

Suosituimmat