API Key huijaus on skinitreidauksen syöpä

Kuinka API Key huijaus etenee? Kyseisessä huijauksessa on usein nämä vaiheet.

  1. Huijaus kohdistuu suosittuun markkinapaikaan tai sivustoon, mikä käyttää kirjautumiseen Steamin kirjautumista. Usein huijari tekee sivustosta kopion mikä näyttää usein hyvinkin samanlaiselta, jos käyttäjä ei ole varovainen.
  2. Käyttäjät sitten kirjautuvat sisään tähän huijarin sivustoon antaen Steamin tunnuksen suoraan tarjottimella, jolloin hän pystyy seuraamaan käyttäjän tekemisiä WEB API avaimen avulla
  3. Kun käyttäjä sitten vastaanottaa oikean kauppatarjouksen, niin huijausrobotti peruuttaa kaupan automaattisesti ja lähettää oman väärennetyn tarjouksen. Huijausroboteilla on usein sama nimi ja avatari, jolloin varomattomat käyttäjät lankeavat huijaukseen helposti
  4. Koska trade offer näyttää hyvin samalta, niin käyttäjä hyväksyy sen ja kaikki skinit menevät ilmaiseksi huijarille
  5. Jos käyttäjä katsoo kaupankäyntihistoriaansa, niin hän näkee kaksi identtistä tarjousta, joista oikea on hylätty.

Auttaako mikään enään tässä vaiheessa?

Valitettavasti ei. Jos kauppa on hyväksytty, olet kaikkien ehtojen ja sääntöjen mukaan itse vastuussa tekemisistäsi. Ensimmäinen kerta voi olla kallis opetus, mutta toivomme että ainakin muutama säästyisi vahingolta luettuaan tämän artikkelin.

Miten toimia jos sinulta on huijattu CSGO skinit?

Nämä huijaukset ovat toimineet jo pitkän aikaa, eikä sille näy loppua, koska käyttäjät menevät niihin edelleen. On tärkeä tietää mitä tehdä kun olet joutunut huijauksen kohteeksi, jotta tilisi puhdistuisi.

  1. Ensimmäiseksi, vaihda salasana. Tämän jälkeen kaikki tiliisi liitetyt jutut kirjautuvat ulos automaattisesti
  2. Mene http://store.steampowered.com/twofactor/manage ja poista kaikkien laitteiden valtuudet, jolloin kukaan ei pysty kirjautumaan sisään tietämättäsi.
  3. Mene Steam API Key sivulle ja klikkaa “Revoke My Steam Web API key”. Tämä luo sinulle uuden API Keyn. Jolloin kukaan ei voi noutaa tietoja tilistäsi.
  4. Nollaa Steamin Trade URL. Tämä estää huijaria lähettämästä sinulle kauppatarjouksia, sen jälkeen kun olet varmistanut ettei he pääse tiliisi.
Seuraava artikkeli

Samankaltaisia

Suosituimmat