Aleksi ”AleksiB” Virolaisen ja OG Esportsin aikainen lähtö Flashpoint 3 turnauksesta puhuttaa

Viime viikolla alkaneessa Flashpoint 3 RMR turnauksessa on ollut useita yllätyksiä, silti varmasti tähän mennessä suurin yllätys on OG Esport:n nopea tippuminen turnauksesta. Joukkue oli monen mielestä valmis siihen mitä vaaditaan voittamaan koko turnaus.  

Ekalla kierroksella vastustajaksi tuli tanskalainen jätti Astralis

Astralis vaihtoi joukkueen kokoonpanoa juuri ennen turnausta johtuen Astraliksen kirkkaimman tähden Dev1ce:n siirtymisestä NiP:n. OG päihitti Astraliksen viimeisemmässä kohtaamisessa 2-0, mutta tällä kertaa tuorein lisäys Bubzkji ja muu poppoo näytti keitä he ovat voittaen kamppailun kirkkain lukemin 2-0.  

Häviäjien lohkossa vastaan asettui kahtena vuotena peräkkäin maailman parhaaksi pelaajaksi nimetty ZywOo:n joukkue Vitality. Vitality:n alkuvuosi on ollut todella nihkeä, rankalaiset ovat lähteneet turnauksista ekoilla kierroksilla kerta toisensa jälkeen vaikka kyseessä on viimevuoden #2 paras joukkue. Tarina OG:n ja Vitalityn kamppailusta jäi yhtä lyhyeksi, kuin Astraliksen kanssa OG:n hävittyä peräti kolme perättäistä voitetun pistoolikierroksen seuraavaa force kierrosta. Kartat päättyivät lukemin 16-7 sekä 16-13 ja Vitality otti komean ja yllättävän 2-0 voiton OG:sta  

Mistä on kyse? 

Flashpoint 3 toimi yhtenä tulevista RMR turnauksista. RMR, eli Road to major turnauksia järjestetään Flashpoint 3 jälkeen enää vain maksimissaan kaksi, mutta todennäköisemmin vain yksi. Majorit on pelin suurin turnaus, joka järjestetään vain kahdesti vuodessa. Viimeisin major- turnaus on järjestetty vuonna 2019 johtuen maailmalla vallitsevasta koronapandemiasta. Nämä RMR turnaukset pienen palkintopottinsa sijaan tarjoaa siis tiimeille kultaakin tärkeämpiä pisteitä kyseistä turnausta varten.  

Tällä hetkellä OG:lle ei riitä enää kohtalainen sijoitus seuraavassa RMR turnauksessa vaan Aleksin täytyy johtaa joukkue päätyyn asti. Tällä hetkellä on hankala spekuloida mikä on minimi sijoitus OG:lle seuraavassa kamppailussa johtuen vielä kesken olevasta turnauksesta ja muitten joukkueiden suoriutumisesta. 

OG kamppailee seuraavan kerran IEM Summer turnauksessa, joka alkaa kesäkuun 3 päivä. Tällä välin Aleksi pääsee hiomaan taktiikoitansa muun joukkueen kanssa ja heiltä odotetaankin täten ehdottomasti parempaa turnausta. 

(Artikkelikuvan lähde: hltv.org)

Samankaltaisia

Suosituimmat